Met de terugkeer van aanvaller Nick Verschuren moet het nu 3x scheepsrecht worden om voor de titel te gaan. Nick was al Eaters speler in het jaar dat Geleen de Beker won in 2010. Na diverse jaren in Eindhoven en vele goals keerde hij in 2018 terug in Glanerbrook, in zijn eerste jaar was hij goed voor 70 punten en werd hij topscoorder van Nederland. Na een moeilijk 2e seizoen haalde zijn huidige coach Jeffrey van Iersel hem naar Herentals.

 

Door Covid was de samenwerking tussen Nick en Jeffrey maar van korte duur, ze speelde slechts enkele oefenwedstrijden. Jeffrey vertrok naar de Oberliga. Nick bleef wel in Herentals en was afgelopen seizoen gewoon weer goed voor 50 punten!
 
Nick: ‘Momenteel train ik in Eindhoven off-ice, dit doe ik al 15 jaar zo en afgesproken dat dit goed is. Natuurlijk heb ik wel geregeld contact met Jeffrey en spelers. Ik heb er super veel zin en kijk er naar uit om weer in Geleen te spelen.
 
Jeffrey is ook blij op het weerzien met de aanvaller: ‘Nick heeft afgelopen WK weer bewezen dat hij bij de Top aanvallers hoort in ons land. Nick is een echte goal getter. Een aanwinst voor elk team in de BeNe league. En ik ben blij dat we hem komend jaar in onze lineup kunnen opstellen.’
 
Op de vraag met welk nummer hij gaat spelen was is die kort en bondig: ACHT! Er zit geen spannend verhaal zoals bij sommige spelers, zijn vriendin vindt het een mooi nummer dus was de keuze vlug gemaakt!