Menu

155 stafminuten, 10 goals en 3 punten mee uit Belgie voor LACO Eaters

27 november 2016

Laco Eaters moest zondagavond aantreden in België tegen de lokale Chiefs, het werd een wedstrijd waar Eaters het zich zelf op sommige momenten lastig maakten maar toch de broodnodige 3 punten uit het vuur sleepten!

Eaters begon goed door de goals van de Krzak in de 10e minuut, dit gebeurde tijdens een powerplay situatie. Even later was het wederom raak tijdens een powerplay, dit keer was het Kay Gielen die de trekker overhaalde. Vlak voor de pauze was het Leuven dat wat terug deed, 1-2.

In de 2e periode was het Lars Engwegen die na drie minuten via een penalty shot de score weer op 2 doelpunten verschil bracht door fraai te scoren. Leuven kwam weer terug tot 2-3, waarna Jord Smit de score op 2-4 bracht na 35 minuten.

De 3e periode was nog net 30 seconden bezig of het was Jeffrey Mens met de short handed 2-5! In die zelfde powerplay was het wel Leuven met de 3-5. Door de vele straffen (155 strafminuten in totaal) bleef het een rommelige wedstrijd, zo had Leuven 2 match en 1 game, Luca en Lars Engwegen liepen beide tegen een game miscodunt op (zonder gevolgen trouwens). Het was Lars van Sloun die met de 3-6 de wedstrijd op slot gooide. Leuven scoorde nog een maal maar dat was voor de statistieken, uitslag 4-6!

Komend weekend speelt Eaters weer thuis, de ploeg van Jeffrey van Iersel komen op bezoek, zondag 19u valt de puck!