Het goalie team wordt dit jaar uitgebreid met de komst van de 28-jarige Deniz Mollen uit Eindhoven. Hij was in het verleden al vaak een sta-in-de-weg goalie bij diverse tegenstanders van Eaters. Zo speelde hij in het verleden o.a. bij Eindhoven Kemphanen en Nijmegen Devils.

 

‘Ik ben blij en vooral dankbaar dat ik aankomend seizoen in Geleen weer op het hoogste niveau kan ijshockeyen. Ik ben op de hoogte van Jeffrey’s werkwijze als coach en ik kijk er naar uit om mijn rol in het verhaal te vervullen’ vertelt Deniz.

 

Ook coach Jeffrey van Iersel is in zijn nopjes met de komst van Deniz, ‘in de zomer kregen we de kans om Deniz toe te voegen aan onze selectie. De sportieve gesprekken tussen ons liepen vlot en we zaten al snel op dezelfde lijn. Deniz heeft laten zien dat hij een keeper is die letterllijk op zijn kop kan staan en wedstrijden wint voor je team. Fijn dat hij komend jaar voor Snackpoint Eaters Limburg komt spelen.

 

Deniz vult aan, ‘Ik denk dat de club over genoeg ingrediënten beschikt om weer succesvol te worden. Er is in mijn ogen veel potentie en ik wil graag mijn steentje bijdragen om alle mogelijke prijzen naar Geleen te halen. Ik denk dat ik weet wat er nodig is om te winnen en heb zin om aan de slag te gaan met het team.’

 

Mollen, die waarschijnlijk met nummer 13 gaat spelen, sluit af. ‘ik ben me momenteel fysiek aan het voorbereiden in Eindhoven en ik kan niet wachten om weer op het ijs te staan met het team in Glanerbrook.’

 

Tot snel…